SPOTTER-Werken-bij-shots.00_04_39_15.Still016.jpg

Leren bij

Bij Rodruza staan we altijd open voor nieuw talent. Ook als je geen achtergrond hebt in deze specifieke industrie. Daarom bieden we stage- én afstudeerplekken aan. Zo kun jij leren en jezelf ontwikkelen terwijl je – bijna letterlijk – met je voeten in de klei staat. 

Bij Rodruza houden we van ambitieuze aanpakkers

Stagelopen en afstuderen

Zowel op de fabrieken in Gendt en Rossum als op ons hoofdkantoor in Nijmegen zijn er stage- en afstudeerplekken beschikbaar. Rodruza is een erkend leerbedrijf voor procesindustrie en techniek. Daarmee ben je bij ons verzekerd van een veilige werkplek, ervaren collega’s die jou wegwijs in het vak maken én ruimte voor eigen initiatief. Kom je bij ons afstuderen, dan zoeken we samen naar een passende opdracht. Er staat een buddy voor je klaar die je begeleidt met de opdracht. 

Doorgroeimogelijkheden

Bij Rodruza houden we van ambitieuze aanpakkers. Daarom stimuleren we de wil om door te groeien en bieden we je mogelijkheden om kansen te pakken en stappen te zetten. Bij ons bepaal jij hoe jouw carrière eruit ziet. 

Opleiding en training

Om jou bij te staan in het doorgroeiproces, biedt Rodruza de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Zo kan een technisch productiemedewerker bijvoorbeeld doorgroeien tot de functie van Pers Operator of, zoals in het geval van William, van Elektricien tot Hoofd Tecnische Dienst. Kijk, zo helpen we elkaar.

Open sollicitatie

Is dit niet precies wat je zoekt, maar heb je wel interesse om bij ons met je voeten in de klei en je handen uit de mouwen het vak te leren? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen, met daarin je motivatie, cv en waarom jij dé persoon bent die ons kan komen helpen.

Open sollicitatie