Rodruza-Algemeen-v1.00_01_37_08.Still030.jpg

Sollicitatieprocedure

We hopen je natuurlijk een goed beeld te hebben gegeven van wie we zijn en wat we doen. Mocht je de smaak helemaal te pakken hebben en graag bij onze mooie organisatie aan de slag gaan, dan begint hier je sollicitatieproces. Via het contactformulier kun je je sollicitatie aan ons doorgeven. Upload dan je CV, motivatie en vermeld de functie waarvoor je wilt solliciteren. Dan zorgen wij ervoor dat er contact met je wordt opgenomen.

Voordat ik hier begon dacht ik dat de fabriek een beetje stoffig zou zijn. Het tegendeel is bewezen! We werken met de nieuwste technieken en materialen, waardoor we echt een vooruitstrevende organisatie zijn.

Op gesprek

Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben en denken dat het een match is, nemen we contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Voor de fabrieken geldt dat de sollicitatieprocedure meestal uit twee rondes bestaat: eerst een gesprek met de Productieleider, daarna met de Plantmanager en HR. 

 

We leiden je dan graag ook rond in de fabrieken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van je eventuele nieuwe werkplek. Mocht er nog een beetje twijfel zijn van een van de kanten, dan nodigen we je uit om een dag mee te werken. Op die manier kunnen we goed inschatten of het de perfecte match is. 

 

De sollicitatieprocedure is kort en duidelijk. Wel zo makkelijk!

Dit is Rodruza

Benieuwd hoe het is om bij onze mooie organisatie te werken? In deze video vertellen je toekomstige collega’s er meer over.

Meer weten over de duurzame ontwikkelingen die we als organisatie doorvoeren? Lees het via onderstaande link.