Werken-bij-Jerome-V1.00_01_38_05.Still022.jpg

Wij zijn Rodruza

En kort gezegd bakken we gevelstenen. Living bricks is ons motto, maar het begrip living maken we op veel meer fronten waar. Met de stenen die we maken worden gebouwen namelijk nóg mooier, aansprekender en functioneler. Daar dragen we graag aan bij –  en dat doen we samen met de architect of projectontwikkelaar. Het opbouwen van relaties vinden we immers ontzettend belangrijk, niet alleen intern, maar ook richting onze opdrachtgevers. Daarom luisteren we goed naar de wensen en behoeften en denken we altijd mee over de beste oplossing. 

Dankzij onze stenen komen ideeën van architecten tot leven, leveren bouwers mooiere projecten af en genieten de gebruikers van de schoonheid en functionaliteit van gebouwen.

Open, benaderbaar en betrokken

Zowel in de fabrieken in Gendt en Rossum als op kantoor in
Nijmegen heerst er een open cultuur waar iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn en we elkaar tegelijkertijd helpen om de beste versie van jezelf te worden. Rodruza is een echt familiebedrijf – en dat zie je terug in de cultuur. Iedereen die hier werkt heeft het hart op de goede plek en is erg loyaal. Samen tuigen we het proces  om kwalitatief goede stenen te maken en iedereen speelt hier een belangrijke rol in. 

Ontdek de mogelijkheden

Ben je nog geen doorgewinterde stenenbakker? Geen probleem! Rodruza investeert graag in hen die gedreven zijn om het vak te leren. Dit geldt niet alleen voor het bakproces, maar ook het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Ben je er klaar voor? Ontdek de mogelijkheden.

Bij Rodruza

1

Werken we samen

Geen woorden, maar daden. We werken hard voor het mooiste resultaat, maar dat doen we altijd samen. 

2

Zijn we er voor iedereen

We zijn sociaal zeer bewogen. Iedereen krijgt mooie kansen bij ons. Ongeacht de situatie waar je vandaan komt.

3

Kun je leren

De opleidingsmogelijkheden zijn enorm. Je bent immers nooit te oud om te leren en ambities zijn er om nagestreefd te worden.

Duurzame productie - texture@2x.png

 

Een steenfabriek…

Het klinkt misschien wat stoffig, maar dat is het zeker niet. Sterker nog: we werken met de nieuwste technieken om onze bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk toe te passen. Dat doen we niet alleen om de productie te optimaliseren, maar ook om duurzamer te kunnen produceren. We leven immers in een wereld waarin dat belang steeds groter wordt. Benieuwd hoe we ons inzetten voor een duurzame werkomgeving?